€ 0,00
excl. verzendkosten
0

0

Gezelligheid en advies bij De Tacklebox in BeilenIn De Tacklebox is het iedere dag beregezellig. We lachen met z´n allen veel en maken dolletjes zoveel als maar kan. De Tacklebox is gewoon een gezellig vissershol. Toch zijn we bloedserieus wanneer het moet. We werken met een team van gepassioneerde vissers die naast veel theorie-ervaring ook barsten van de praktijkervaring. Deze ervaring brengen we graag over op onze klanten. We denken met je mee, proberen voor alles een oplossing te vinden en dat lukt zelfs met de meest moeilijke vraagstukken. Niets is te gek, wij geven niet op en nemen alle tijd om samen met jou te zoeken naar datgene wat jij zoekt in je visserij.
De nieuwste producten bij De TackleboxBij de Tacklebox zijn we gek op gadgets, hebbedingen en andere nuttige producten. Door de warme banden met leveranciers en wereldwijde contacten zijn we altijd op de hoogste van de nieuwste producten. We maken daarbij zelf een selectie van wat is handig voor een karpervisser en wat niet. Onze eigen vistijd speelt daarin een belangrijke rol. Door zelf regelmatig aan het water te zijn weten we precies waar behoefte aan is. In de opstartfase is reeds gebleken dat de karpervisser het assortiment van De Tacklebox waardeert. We streven ernaar om dat in de toekomst te perfectioneren. Zo blijven we inspelen op trends als die van de JAG hakenslijpers, de Navitas kledingrange, de vernuftige scoperange van Nash, de populaire Zigvisserij etc. etc.
Grote merken bij De TackleboxHet assortiment van De Tacklebox bestaat louter en alleen uit topmerken. We zijn waakzaam dat we daarbij zowel de beginnende karpervisser als de specialist kunnen bedienen. Voor ieder wat wils, zeg maar. Inmiddels liggen er meer dan 50 topmerken uit heel Europe en daarbuiten in onze winkel. We streven daarbij naar perfectie, versheid, maar ook naar producten die onze winkel uniek maken en die een daadwerkelijke meerwaarde hebben.

De Tacklebox

Karper speciaalzaak De Tacklebox in Beilen

De Tacklebox heeft haar deuren geopend op 1 maart 2013. Na een geweldig openingsweekend ontwikkelt De Tacklebox in Beilen zich momenteel in razend tempo tot een speciaalzaak waar iedere karpervisser zijn hart kan ophalen. De winkel is met 480 m2 zeer ruim opgezet waardoor alle producten overzichtelijk kunnen worden geshowd. Er is een duidelijke keuze in heel veel kwaliteitsproducten voor alle mogelijke manieren van karpervissen. Statisch vissen, penvissen, bootvissen, oppervlaktevissen, zigvissen; je kan het zo gek niet verzinnen of bij De Tacklebox vind je het. Voor ieder wat wils, is het motto. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de ruime keuze aan Aas en End Game producten. Vrijwel alle topmerken zijn vertegenwoordigd.


Bij de Tacklebox kiezen we bewust voor kwaliteitsproducten die we aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Tegelijkertijd doen we ons best om de klant een zo goed mogelijke service te bieden. Heb je vragen over je onderlijnen, je aaskeuze, materialen of het water waarop je vist. Harnold Kikkert en Martin Post hebben een antwoord. Deze twee karperfreaks leven werkelijk voor het vissen en hebben altijd wel een nuttige praktijkgerichte oplossing voor je vragen. De Tacklebox in Beilen heeft zich na de eerste maanden al ontwikkeld als trendsetter. Door de achtergrond van Harnold als actief KSN bestuurder en door Martin zijn werkzaamheden als productontwikkelaar slagen ze er keer op keer in om de nieuwste karperproducten in de shop te krijgen.


Ben jij nieuwsgierig naar merken als: Fox, Trakker, Nash, Korda, JAG, Reuben Heaton, Enterprise Tackle, Goo, Mainline, KGB Baits, Rig Solutions, Proline, Skee-tex, ESP, Solar, Wychwood, Atomic, Shimano, Ace, Sportex, Dynamite Baits, Gulp, Penn, Taska, Navitas, Parallelium, MTC Baits, Gardner, Century, Petzl, Coleman, Aqua, Delkim, JRC of Scorpion Zigs dan is De Tacklebox de place to be. Onder het genot van een kop koffie kun je genieten van deze snoepwinkel en ervaringen uitwisselen met andere karpervissers.


De Tacklebox is gevestigd aan de Linthorst homanweg 19 in Beilen, Vanaf de snelweg ben je binnen 1 minuut bij de shop waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Vanaf het NS-station Beilen is het een kleine tien minuten lopen.


We hopen je snel te mogen begroeten.

 

Martin Post & Harnold Kikkert