€ 0,00
excl. verzendkosten
0

0

Artikelen 1 tot 10 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

Seizoensaftrap 2018

18 jan. 2018 12:22:46


Zaterdag 3 maart viert De Tacklebox haar 5-jarig bestaan. Onze jaarlijkse seizoensaftrap is inmiddels een begrip en ook dit jaar is iedereen van harte welkom tijdens deze beregezellige dag. Samen met tientallen groothandels presenteren wij deze dag alle nieuwe producten. We kunnen alvast verklappen dat ons assortiment dit jaar breder, mooier en groter is als ooit tevoren.

Hier komt de tekst

Lees meer
Geplaatst door Redactie De Tacklebox

Seizoensaftrap bij de TackleboxHeb je zaterdag 4 maart nog niets te doen? Kom dan aankomende zaterdag 4 maart naar De Tacklebox.  Het is namelijk dé dag waarop wij het seizoen openen met een spetterende opendag in de winkel. Met trots presenteren wij jullie deze dag honderden nieuwe producten.

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Snertdagen bij De Tacklebox

24 okt. 2016 21:39:51

Aankomend weekend organiseert De Tacklebox de jaarlijkse snertdagen. Deze dagen staan in het teken van gezelligheid, even lekker bijkletsen met karpervrienden onder het genot van een kop snert en maar liefst 20% korting op het gehele assortiment.

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Zaterdag 5 maart viert de Tacklebox haar vierjarig bestaan met een spetterende seizoensopening. Met trots presenteert de snelst groeiende karperspeciaalzaak van Nederland u deze dag tientallen nieuwe producten en een aantal nieuwe merken. Daarnaast zullen er deze dag doorlopend demonstraties zijn van bekende karpervissers. Natuurlijk zal ook de populaire hamburgerkraam niet ontbreken.    

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

‘Snertdagen’ bij de Tacklebox

7 nov. 2015 16:16:42

Sinds de start in 2013 maakt De Tacklebox een snelle groei door. Het assortiment is verdriedubbeld, de voorraden zijn groot en de service is tot in de puntjes geregeld. Met meer dan 100 specialistische karpermerken kan iedere karpervisser naar hartenlust shoppen in de winkel en in de webshop. Voor veel karpervissers is De Tacklebox een vaste stek geworden.

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Nash Classic Range is Back

27 aug. 2015 12:59:47

Als kleine jochies waren we er al aan verslaafd, de Scopex en Tutti Frutti Boilies van Kevin Nash. Na wekenlang afwassen, grasmaaien en af en toe een karweitje bij oma konden we eindelijk met tien dik verdiende guldens naar de viswinkel voor een kilootje van deze boilies. Lang sparen voor deze boilies deden we als kleine jochies maar al te graag. Want een zakje ready’s van Nash in de tas was een soort synoniem voor vangstgarantie.  Waar we ze ook gebruikten, we vingen er altijd en overal onze karpers mee. Toen ze begin vorig jaar niet meer gemaakt werden, waren we lichtelijk teleurgesteld. Maar anderhalf jaar later is er goed nieuws. Een aantal smaken uit de Classic Range zijn speciaal op ons verzoek weer geproduceerd! 

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Vette CC Moore Deal

21 mei 2015 15:10:46

CC Moore is hét aasmerk van de laatste jaren. Hun opmars is in een overvolle boiliemarkt is opmerkelijk te noemen.  Met mannen als Ian Moore, Mike Brown en recent James Armstrong timmert deze Engelse aasgigant keihard aan de weg. De producten van dit aasmerk die z’n roots heeft in de veevoerindustrie zijn stuk voor stuk uniek. Bij de Tacklebox zijn we groot fan van CC Moore. Niet alleen de Liquids, Hookbaits en Boilies maar ook vooral de Hellraisers en Northern Specials vinden we enorm gaaf! Sterker nog, we vangen inmiddels een groot deel van onze vissen met producten uit deze aasrange.

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Voorjaarsprikkels

30 mrt. 2015 14:55:22

Het voorjaar is nog pril. Toch is het me de afgelopen weken al gelukt enkele fraaie vissen te vangen. En dat met watertemperaturen die amper de 8 graden Celsius bereiken. Een lastige tempratuur maar met een beetje slim vissen is er een hoop mogelijk. En vaak zie je dat juist nu de grote vissen gemakkelijk te vangen zijn. Deze vissen beginnen snel hun reserves aan te vullen in deze periode. In deze periode vis ik veel instant op gevoel en op resultaten uit het verleden. Vaak zie je dat bepaalde patronen elk jaar terugkomen. Die ene ondiepe kom of die diepe rietkraag waar ze lekker in liggen. De dagen beginnen te lengen in maart. En dit extra daglicht zet ondanks de soms koude tempraturen de vissen aan tot zwemmen. En ja, wanneer ze zwemmen zijn de karpers te vangen. In deze periode gaan de vissen op zoek naar warmte. Wanneer de zon schijnt zullen ze snel te vinden zijn. Rietkragen die een groot gedeelte van de dag in de zon staan zijn favoriet. 

Lees meer
Geplaatst door Dennis Willemsma

Seizoensopening De Tacklebox

4 mrt. 2015 12:53:01

Aankomende zaterdag viert De Tacklebox haar tweejarig bestaan. Tijdens deze toffe opening van het seizoen zijn er doorlopend demo’s van allerlei bekende karpervissers. Mannen als Piet Vogel, Ernesto Kamminga, Michiel Pilaar, Joch Caeyers, Richard van der Wal, Rick Warren, Nick Beuvink en vele anderen laten je allerlei nieuwe tips en trucs zien! Check hieronder de indrukwekkende line-up!

Lees meer
Geplaatst door Martin Post

Welke haak? Test ze nu gratis!

3 feb. 2015 14:29:23

Haken, je hebt ze in vele soorten en maten. Maar welke haak is geschikt voor welke situatie? Hieronder zie je een klein overzicht van de haken uit de Range van PB Products. Bij iedere haak staat een beschrijving waardoor je precies weet welke haak voor welke situatie geschikt is. Maar we maken het nog mooier. Bij iedere Online bestelling ontvang je een gratis Promopakket!  In het handige zakje zitten vijf haakmodellen waardoor je gratis kunt kennismaken met deze hakenrange. Bevalt een haak je niet, dan weet je dat je deze niet hoeft te bestellen en ben je juist heel tevreden over een bepaald model dan hebben wij deze uiteraard ruim op voorraad!

Lees meer
Geplaatst door Harnold Kikkert

Artikelen 1 tot 10 van 46 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in